HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home SOCIAL

Training Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba

Scrie email Print PDF

Vorbitul in public este una din abilitatile cele mai putin dezvoltate si explorate in Romania. Pe 24 iulie 2011 in Bucuresti ai posibilitatea de a invinge frica de vorbit in public invatand cele mai importante tehnici si exersand alaturi de doi traineri cu o expertiza internationala.

Ce trebuie sa faci ca sa arati minunat in vacanta

Scrie email Print PDF

Perioada de dinaintea vacantei poate fi foarte stresanta, de aceea este bine sa te gandesti din timp la lucrurile cele mai importante de care ai nevoie pentru a petrece cateva zile de neuitat.

Ce trebuie sa faci ca sa arati minunat in vacanta

Scrie email Print PDF

Perioada de dinaintea vacantei poate fi foarte stresanta, de aceea este bine sa te gandesti din timp la lucrurile cele mai importante de care ai nevoie pentru a petrece cateva zile de neuitat.

Dializa fara aparat: O inventie romaneasca premiata la Geneva

Scrie email Print PDF

O inventie a medicilor romani de la Spitalul "Sf. Ioan din Capitala, premiata cu aur in 2010 la Salonul de Inventica de la Geneva, prin care pentru dializa este folosit propriul organism (peritoneul) in locul aparatului isi cauta inca sponsorii, desi preturile pentru tratament ar scadea de zece ori.

„Întreprinzător în Mileniul Trei” spaţiul virtual al întreprinzătorilor care au ales să se conecteze la mediul de afaceri european

Scrie email Print PDF

 „Întreprinzător în Mileniul Trei”

spaţiul virtual al întreprinzătorilor care au ales să se conecteze la mediul de afaceri european

„Întreprinzător în Mileniul Trei” este un proiect strategic cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, domeniul major de intervenţie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

Cei mai umblati oameni din lume. Povestea calatorilor impatimiti care au vizitat pana la 822 de tari si teritorii

Scrie email Print PDF

Klaus Billep, un neamţ în vârstă de 70 de ani, a vizitat aproape 300 de ţări şi teritorii incluse pe lista Travelers' Century Club, o organizaţie exclusivistă de călători entuziaşti ai cărei membri au văzut cel puţin 100 de ţări, potrivit publicaţiei nemţeşti Der Spiegel.

Lista reducerilor de Paste. ELECTROCASNICE, HAINE SI MANCARE - LA PRETURI PROMOTIONALE in magazine. Vanzarile au sarit deja cu 30%

Scrie email Print PDF

Reduceri de până la 50% la electrocasnice, îmbrăcăminte şi produse alimentare, dar şi vouchere şi diverse cadouri pentru cumpărători. Majoritatea magazinelor au pregătit asemenea oferte încă de la începutul acestei luni iar reducerile continuă şi în Săptămâna Mare sau chiar până la sfârşitul lunii.

Cine este Matei Pavel, tanarul de 23 de ani care a dat lovitura, reinventand site-urile de REDUCERI

Scrie email Print PDF

Siteul care a salvat buzunarele a zeci de mii de români s-a născut într-o seară, mai mult din joacă. Creatorul său, tânărul Matei Pavel, se întorsese în noaptea aia acasă, ca niciodată, foarte obosit. În loc să se bage în pat, s-a dus la calculator.

LIDL face recrutari in toata tara. Cum te angajezi?

Scrie email Print PDF

Retailul este un domeniu care, in ciuda crizei economice, inca face angajari masive, ca urmare a intrarii in Romania a unor importante lanturi internationale. Dupa H&M, care a deschis mai multe magazine in Bucuresti luna trecuta si isi continua dezvoltarea in toata tara, retailerul german LIDL a inceput, de asemenea, sa angajeze masiv in mai multe orase ale tarii.

"NUNTA SECOLULUI". Cum se pregatesc, ce vor purta si ce cadouri vor face CEI CINCI ROMANI CARE AU PRIMIT INVITATIA REGALA de la Printul William si Kate Middleton

Scrie email Print PDF

Cinci români vor lua parte la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, unde invitaţii sunt verificaţi la sânge albastru până să li se deschidă porţile catedralei Westminster Abbey şi ale palatului Buckingham. Odată ajunşi acolo, totul este cronometrat la secundă şi aranjat la milimetru. În tot secolul XX, a fost permisă, în Marea Britanie, o singură întârziere, de un minut, la un eveniment de asemenea amploare. A prinţesei Diana, la propria nuntă, însă şi aceea a fost convenită de dinainte.

Tara care poate fi inchiriata. Cat costa o noapte si ce poti face acolo

Scrie email Print PDF

După ce şi-au petrecut vacanţele în vile de lux, hoteluri hi-fi sau la bordul unor super iahturi, cei bogaţi au acum încă un as în mânecă. Este vorba despre o serie de petreceri exclusiviste cu care să-şi impresioneze clienţii, partenerii de afaceri sau prietenii.

Page 1 of 227

 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »