HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home ECONOMIE

Romania la export: japonezele se demachiaza cu lapte Doina, frantuzoaicele se incalta cu pantofi Clujana

Scrie email Print PDF

Afacerile romanesti se reinventeaza in era vitezei si a produselor chinezesti care au invadat pietele mondiale. Asa se face ca binecunoscutele marci romanesti cu traditie - Farmec si Clujana - isi rotunjesc veniturile in principal din exportul produselor. Mai mult, productia companiilor autohtone ajunge in tari asiatice, in Franta sau chiar in Rusia, la clienti care aprecieaza calitatea produselor romanesti.

Ce locuinte cauta chiriasii romani si cat sunt dispusi sa plateasca lunar pentru ele

Scrie email Print PDF

Decomandat, renovat, cu aragaz, frigider şi maşină de spălat . Acestea sunt câteva dintre cele mai importante criterii pe care le iau în calcul românii care doresc să închirieze un apartament, însă preţul contează în cea mai mare măsură.

Dacia a avut in 2010 o cifra de afaceri de 2,7 miliarde de euro

Scrie email Print PDF

Automobile Dacia a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 11,4 miliarde de lei (aproximativ 2,7 miliarde euro), în creştere cu 26,6% faţă de nivelul de 9 miliarde lei obţinut în 2009, potrivit situaţiilor financiare ale constructorului auto.

Esti tanar si intreprinzator? Cum sa incepi un business cu 100.000 de lei de la stat

Scrie email Print PDF

Tinerii care vor sa-si inceapa o afacere se pot inscrie incepand de astazi si pana pe 22 aprilie, ora 16:30, in prima etapa a programului guvernamental START. Astfel, ei pot primi pana la 70% din valoarea cheltuielilor aferente proiectelor, dar nu mai mult de 100.000 de lei.

Ce ar putea “cumpara” China cu rezervele valutare de 3.000 miliarde dolari: datoria publica a Italiei pana in 2062, sau primele 10 mari companii din SUA

Scrie email Print PDF

Rezervele valutare ale Chinei au depăşit, la sfârşitul lunii martie, pentru prima oară 3.000 de miliarde de dolari, fiind în continuare cele mai mari din lume, după cum a anunţat recent Banca Centrală a Chinei, citată de People's Daily Online. Faţă de anul trecut, rezervele valutare ale Chinei sunt cu 24% mai mari.

Romanii nu se uita la bani cand isi cumpara Dacia Duster

Scrie email Print PDF

Nouă din zece clienţi ai primului SUV fabricat la Mioveni preferă echiparea de top. 40% dintre maşini sunt prevăzute cu un pachet opţional decorativ, care solicită costuri suplimentare.

Borbely: Programul "Casa Verde" va fi reluat pentru persoane fizice in luna mai

Scrie email Print PDF

Programul "Casa Verde" va fi reluat pentru persoane fizice în luna mai a acestui an, a anunţat joi la Vaslui  ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, după ce, în a doua jumătate a anului trecut, au primit finanţare aproape 3.000 de persoane din cele 18.500 care au accesat programul.

Masini electrice prin Programul "Rabla". Ministrul Mediului: "Cei care vor dori sa cumpere autovehicule electrice si caseaza masini vechi vor primi sase vouchere"

Scrie email Print PDF

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, susţine că, începând de săptămâna viitoare, Programul "Rabla" va putea fi accesat şi de cei care doresc să cumpere autovehicule electrice, aceştia primind în locul unei maşini casate şase vouchere, în valoare totală de peste 5.000 de euro.

Zece proiecte pentru Romania. Propunerea investitorilor straini pentru repornirea economiei costa 23 de miliarde de euro

Scrie email Print PDF

Cele zece mari proiecte de infrastructură cu care investitorii străini din România vor să repornească economia locală se pot face fără a goli bugetul statului.

Cum vor evolua dobanzile la depozitele in lei. Cat au castigat romanii care si-au tinut economiile in banci

Scrie email Print PDF

Românii care au de gând să-şi plaseze economiile în lei într-un depozit bancar se pot aştepta la dobânzi de aproximativ 7% pe an până la mijlocul anului, cu mici variaţii, estimează analiştii. Din a doua parte a anului, însă, câştigurile aduse de depozitele în monedă naţională ar putea fi din ce în ce mai mici. În ultimul an, cei care şi-au ţinut leii în bănci şi-au văzut câştigurile micşorate de inflaţia în creştere.

Vrei sa cumperi o insula? China vrea sa scape de 176 de insule nelocuite

Scrie email Print PDF

Companii din China sau din strainatate, inclusiv firme romanesti, pot sa cumpere orice insula de pe o lista de 176 de obiective si sa le transforme in obiective turistice de larg interes sau sa construiasca super-complexuri comerciale, scriu cei de la Jingbao Xin.

Page 1 of 154

 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  Next 
 •  End 
 • »