HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home SOCIAL SOCIAL Training Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba

Training Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba

Scrie email Print PDF
Daca esti un speaker cu experienta trainingul te va surprinde cu multe idei si tehnici interesante pe care sa le aplici.

Trainingul Vorbire in public iti ofera informatii practice si iti da posibilitatea de a invata sa faci un elevator pitch (o prezentare de cel mult 60 de secunde in care sa starnesti interesul interlocutorului). Aflat la a treia editie, trainingul Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba isi propune sa dea posibilitatea participantilor de a experimenta si exersa. Trainerii au selectat cele mai des intalnite dificultati legate de vorbitul in public si mai ales metodele de a le depasi. De asemenea, au fost introduse modalitati care sa ajute participantii sa realizeze si sa tina prezentari si discursuri exceptionale.

Mihail Musat are o experienta de peste 2000 de ore in training, facilitare si coaching. Este trainer din 2002, iar din 2006 este acreditat si CNFPA. Vorbitul in public este o pasiune pe care o sustine prin cursuri (Erisma – Leadership Creativ si cursuri de actorie), dar si prin practica (speaker motivational la conferinte). Recent, Mihail a tinut o prezentare la TEDx Iasi. A sustinut traininguri si workshopuri in Romania, Belgia, Germania, Spania, Italia si Croatia, pentru organizatii corporatiste precum Nestle, RCS & RDS, RTC si organizatii non-guvernamentale precum Junior Achievement, British Council si AIESEC. Detalii: training.musat.com.ro/despre-trainer.

Razvan Daba este trainer si coach in cadrul Multicultural  Speakers (http://multiculturalspeakers.com). Este initiatorul proiectului Public Speaking Support Group care in 3 ani a ajutat peste 600 de persoane sa exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbit in public. Proiectul este prezent in 3 orase din tara, iar din iunie 2011 este implementat si in Amsterdam.

Trainingul va avea loc duminica, 24 iulie 2011 in Bucuresti. Pretul este de 150 lei. Detalii complete pot fi gasite aici: http://training.musat.com.ro/lista-traininguri/vorbire-in-public/

 

Persoana de contact:

Razvan Daba

0723 682 117

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Older news items:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează