HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home INTERNATIONAL INTERNATIONAL Eva Longoria si Billy Bob Thornton, distribuiti in comedia "The Baytown Disco"

Eva Longoria si Billy Bob Thornton, distribuiti in comedia "The Baytown Disco"

Eva Longoria a fost distribuită în comedia "The Baytown Disco", în care actriţa americană îl va avea ca partener de afiş pe Billy Bob Thornton, informează accesshollywood.com.

Potrivit TheWrap.com, această comedie va fi produsă de compania LLeuju Productions.

Filmul spune povestea "a trei fraţi ţărănoi care primesc mai mult decât au sperat, după ce ajută o femeie să îşi recuperereze copilul de la un tată aparent abuziv" , se afirmă în comunicatul emis de compania LLeuju Productions.

Din distribuţia acestei comedii mai fac parte actorii Serinda Swan, Clayne Crawford, Thomas Sangster şi Meagan Good.

Filmările vor debuta în statul american Louisiana pe 2 mai, sub bagheta regizorului Barry Battles.

Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei / Over Her Dead Body". Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate".

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg mai degrabă prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", dar şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

Sursa: Mediafax


Newer news items:
Older news items:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează