HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home SOCIAL SOCIAL Tara care poate fi inchiriata. Cat costa o noapte si ce poti face acolo

Tara care poate fi inchiriata. Cat costa o noapte si ce poti face acolo

Scrie email Print PDF


Dar nu petrecerea în sine este senzaţia, ci locul şi felul în care se întâmplă. Mai exact, magnaţii pot închiria o ţară întreagă pentru o noapte albă (sau nu, după preferinţe). Printre altele, contractul de închiriat pentru Liechtenstein prevede semne stradale personalizate, un curs valutar special temporar şi costuri de minim 150 de euro pentru o noapte la hotel.

Principatul Liechtenstein a decis să se facă disponibil pentru clienţii privaţi pentru suma de 70.000 de dolari pe noapte. Este un pas important pentru o ţară cunoscută deja ca fiind "un paradis al taxelor". Dacă anul trecut, autorităţile l-au refuzat pe Snoop Dogg când a cerut să închirieze ţara pentru a filma un videoclip, anul acesta au re-evaluat oportunităţile de marketing. În preţul făcut public nu intră însă şi alte personalizări, acestea urmând a fi negociate ulterior.

Clienţii amatori vor fi primiţi cu o cheie simbolică a ţării, urmată de o degustare de vinuri la reşedinţa Prinţului Han-Adam al II-lea. Apoi, în funcţie de preferinţe, aceştia pot fi plimbaţi într-o trăsură trasă de cai prin capitala Vaduz şi pot asista la un foc de artificii realizat special pentru ei.

Deocamdată, un singur cuplu s-a arătat interesat de a închiria Liechtenstein pentru a-şi oficia aici ceremonia de căsătorie. Din păcate, nunta a fost anulată.

De programul de închiriere se ocupă firma de marketing Rent a Village (Xnet) şi compania Airbnb care mai deţine încă 10 regiuni în portofoliu. Aşadar, dacă a închiria o ţară întreagă vi se pare totuşi prea mult, aveţi şi opţiunea închirierii unei regiuni din Elveţia sau Austria pentru numai 60.000 de dolari pe noapte.

Sursa: zf.ro


Newer news items:
Older news items:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează