HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home TEHNOLOGIE TEHNOLOGIE GIGABYTE pregateste tablete dual-boot, cu Windows 7 si Android

GIGABYTE pregateste tablete dual-boot, cu Windows 7 si Android

Scrie email Print PDF

Tabletele cu două sisteme de operare sunt alternative interesante în ochii multor utilizatori, determinând tot mai mulţi producători hardware să răspundă cu modele proprii.

GIGABYTE plănuieşte să lanseze două astfel de tablete până la sfârşitul acestui an. Acestea vor oferi utilizatorilor posibilitatea să aleagă între sistemul de operare Windows 7 şi Android. Tableta cu ecran de 10 inch va rula Android 3.0 Honeycomb, în timp ce modelul de 7 inch este limitat la mai vechiul Android 2.2.

La fel ca şi GIGABYTE S 1080, noile tablete vor fi probabil construite în jurul procesorului Intel Atom.

Motivaţia din spatele deciziei luate GIGABYTE pentru crearea unor tablete cu două sisteme de operare, este dorinţa de a oferi utilizatorilor mai multe opţiuni pentru a duce la bun sfârşit activităţi complexe, pentru care platforma Android nu oferă suficientă flexibilitate.

În timp ce împătimiţii dispozitivelor smartphone vor prefera oricând alternativa Android, Windows 7 ar putea fi pe placul celor obişnuiţi cu platforma PC.

Se pare că GIGABYTE plănuieşte să lanseze noile tablete în preajma lunii octombrie, încadrate la un nivel de preţ mai mic de 400 dolari.

Sursa: go4it.ro


Newer news items:
Older news items:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează