HappyNews.ro

Titluri:
RSS
ESTI AICI: Home LOCALE LOCALE Incercare de stabilire a unui record mondial la Cluj: o frigaruie de pui lunga de 100 de metri

Incercare de stabilire a unui record mondial la Cluj: o frigaruie de pui lunga de 100 de metri

Douăzeci de bloggeri clujeni, conduşi de bucătarul Adrian Hădean, vor să stabilească, la Zilele municipiului Cluj-Napoca, un record mondial cu cea mai lungă frigăruie de pui, ei încercând să pregătească o frigăruie cu o lungime de o sută de metri.

Bucătarul Adrian Hădean a declarat miercuri că pentru tentativa de stabilire a recordului vor fi folosite 150 de kilograme de carne de pui şi 50 de kilograme de ceapă şi ardei.

"Vrem să stabilim, cu un grup de 20 de bloggeri clujeni, un record mondial cu ocazia primei ediţii a Zilelor municipiului Cluj-Napoca. Am verificat pe Guinness Book of World Records şi nu este un astfel de record, la cea mai lungă frigăruie de pui din lume, astfel încât vom face noi una cu o lungime de 100 de metri. Se va folosi o ţepuşă din inox, iar pentru frigăruie avem nevoie de 150 de kilograme de carne de pui şi 50 de kilograme de ceapă şi ardei. Vom pune şi ceva kaizer", a spus Hădean.

Bucătarul a precizat că, în 2003, a mai făcut o frigăruie cu o lungime de 13 metri, iar în 2006 una cu o lungime de 20 de metri.

Adrian Hădean este bucătar şi blogger culinar şi va realiza meniurile pentru grădiniţele de stat din Cluj-Napoca, la solicitarea Primăriei, care promovează alimentaţia sănătoasă în rândul copiilor.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se vor desfăşura între 27 mai şi 3 iunie.

Sursa: Mediafax


Newer news items:
Older news items:

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează